Domov

Zdravo! To je stran sedaj že ne več čisto novega taborniškega tekmovanja GROF (grajska orientacijska fešta), ki ga organiziramo Rod II. grupe odredov iz Celja. GROF se bo letos odvijal drugič in bo spet nekaj čisto drugačnega kot vsa dosedanja taborniška tekmovanja, saj boste na naši fešti potovali nazaj v času vse do srednjega veka, dobe, ki so ji vladali vitezi, princese in predvsem CELJSKI GROFJE.

Vsi ste lepo vabljeni v Celje na nenavadno fešto, ki vam bo za zmeraj ostala v spominu kot najbolj noro taborniško tekmovanje sploh! :)


Zadnje novice
 • Slike GROFa 2013
  Tukaj si lahko ogledaš slike iz letošnjega GROFa. :)
  Objavil 13. okt. 2013 07:29 Tekmovanje GROF
 • Rezultati GROFa 2013
  Tukaj so na voljo uradni rezultati GROFa 2013. Čestiteke vsem ekipam za uspešno udeležbo! :)
  Objavil 6. okt. 2013 03:51 Tekmovanje GROF
 • GROF 2013 je končan
  Tekmovanje GROF 2013 je za nami, končno smo se malo ogreli, se naspali in se sestavili nazaj na frekvenco delovanja normalnega sveta. Upam, da ste vsi pravočasno prišli na vlake in avtobuse kljub manjši zamudi, da ste uživali, da ni bilo preveč naporno, da je bila hrana dobra in da vam vreme ni šlo preveč na živce. Vsem zmagovalcem iskreno in iz srca čestitamo in se veselimo zmage skupaj z vami. Hvala za udeležbo v tako velikem številu in za nasmejane obraze čez celo soboto. Se vidimo naslednje leto na že tretjem, še boljšem, še bolj nasmejanem in morda malo bolj sončnem GROFu 2014!

  Kljub uspešnemu koncu tekmovanja pa smo našli še nekaj izgubljenih stvari:
  •    Črn armafleks (bil je pri vodnjaku na tleh)
  •    Zeleno-bela čelka
  •    Pokal za PP 1. mesto

  Če kdo v opisu prepozna svojo lastnino, naj sporoči, pa se bomo dogovorili, kako jo bomo spravili do vas. Prav tako nam je ostala še nagrada za PP 3. mesto, za ekipo Kokice. Če še kdo kaj pogreša, naj javi in bomo poskusili urediti. Prav tako nam lahko sporočite kakršnekoli pripombe, predloge, pritožbe in pohvale, ki jih bomo upoštevali pri organizaciji naslednjega tekmovanja, da bo bolj po vaši meri in v vaše zadovoljstvo. Vsako mnenje nam pride prav!

  Uživajte vikend do konca in se vidimo vsi skupaj na naslednjem taborniškem tekmovanju!

  Ekipa tekmovanja GROF 2013

  Objavil 6. okt. 2013 03:49 Tekmovanje GROF
 • Cenejše prijave
  Konec cenejših prijav se bliža s svetlobno hitrostjo! Hitro začnite s sestanki, sestavite ekipo in se prijavite, da ne zamudite najboljše taborniške fešte! Tiste, ki so bili že lani pri meni na obisku, pa kar povprašajte, kako fajn so se imeli, če meni ne verjamete (...ampak psssst, letos bo še bolj top šit!). KOMAJ ŽE ČAKAM! :)
  Objavil 18. sep. 2013 05:20 Tekmovanje GROF
 • 6. del Friderikove zgodbice
  V zadnjem delu zgodbice se je Friderik spremenil v Žabo! Poglejte si video, ki prikazuje njegovo potovanje nazaj do svoje človeške oblike.

  Zelo se je potrudil, da vas lahko na Celjskem gradu pričaka v pravi viteški opremi, in ne v zeleni žabasti preobleki!
  Objavil 18. sep. 2013 05:12 Tekmovanje GROF
Prikaz objav 1 - 5 od 14. Prikaži več »